Moartea cântăreţei Christina Grimmie: Adam Levine s-a oferit să plătească înmormântarea

Actualitate / 14.06.2016

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a oferit să achite cheltuielile legate de înmormântarea cântăreței Christina Grimmie, fostă membră a echipei sale de la emisiunea „The Voice” care a fost împuşcată la finalul unui concert.

Fratele cântăreței, Marcus, a scris luni dimineață pe pagina lui de Facebook că solistul trupei Maroon 5 a sunat-o pe mama sa și i-a spus că vrea să suporte costurile cu înmormântarea și transportul cu avionul al trupului cântăreței, scrie Billboard.

De asemenea, managerul fostei concurente de la „The Voice”, Brian Teefey, a deschis o campanie GoFundMe pentru a ajuta familia tinerei. Până acum, s-au strâns peste 160.000 de dolari.

Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit după ce a fost împuşcată în cap la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Cântăreaţa dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. Acesta a fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și ulterior s-a sinucis.


Ucigașul este un bărbat de 27 de ani din Florida. Poliția a dat publicității fotografia lui și a anunțat că se numește Kevin James Loibl, cu domiciliul în orașul St. Petersburg, Florida, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro