În ziua în care ar fi trebuit să se căsătorească, Jessiaca și-a jelit logodnicul îmbrăcată în rochia de mireasă. Acest montaj emoționant sugerează că ea nu e singură
"A rămas frumoasă și puternică și arăta invincibilă. A mers cu tot Universul pe umerii ei, ca și cum ar avea aripi", a scris autorul fotografiilor.

Murphy a fost comemorat de Asociația națională a pompierilor căzuți la datorie din Statele Unite. "Avea o inimă mare și o personalitate captivantă care strălucea oriunde intra. Îi făcea pe toți să râdă și își făcea pe loc prieteni. Nu cunoștea niciun străin", se arată într-un mesaj transmis de această organizație.


Tânărul a fost înmormântat într-un cimitir al pompierilor din Emmitsburg, Maryland. În loc să se bucure de o nuntă frumoasă, familia acestuia și cea a tinerei cu care urma să se căsătorească au mers pe 7 octombrie la mormântul lui, în memoria acestuia. "Ce weekend emoționant și minunat! Această fundație nu doar că l-a omagiat pe Kendall al meu, dar ne-a și primit într-o mare familie. N-a fost ceea ce ne doream, dar măcar știm că nu vom fi niciodată singuri, așa știm că am devenit o familie și mai mare. Vei fi mereu în inimile noastre", a scris Jessica pe pagina ei de Facebook, mulțumind asociației pompierilor pentru sprijinul acordat.


Rudele și prietenii celor doi au fost alături de ea și au încurajat-o.

Kendall Murphy lucra în departamentul pompierilor voluntari din iunie 2016, urmând exemplele tatălui și bunicului său.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro