O amintire superbă: Brittany şi Dan au avut o nuntă de vis, apoi au plecat în luna de miere, în Patagonia Pentru Dan Diaz, o zi, o singură zi în plus pe care s-o petreacă împreună cu soția lui ar fi fost un dar formidabil. Atât de mult o iubea, încât a acceptat dorința ei de a se duce și de a nu mai lupta cu un adversar care nu i-a dat nicio șansă. A o implora să mai rămână, cerându-i să mai îndure chinul, ar fi fost ceva mai crud decât cancerul. Brittany s-a stins în brațele lui - așa cum a intrat în viața lui, tot așa s-a dus. Niciun miracol nu s-a întâmplat, a fost exact așa cum avea să fie și nimic n-a schimbat asta. Înainte de a rămâne văduv, bărbatul de 43 de ani povestea, într-un interviu acordat revistei People, publicat marți, cum a descoperit iubirea vieții lui. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, s-au îndrăgostit pe loc, iar el a simțit că aceasta este femeia cu care vrea să trăiască toată viața.


S-au cunoscut când el avea 35 de ani, iar ea 23. După o relație de cinci ani, Dan Diaz a cerut-o de soție în mai 2012, iar în decembrie s-au căsătorit. Au făcut nunta într-un cadru mirific, în Beltane Ranch, California. "Prietenii mi-au spus că a fost cea mai tare nuntă la care au fost", a povestit el pentru People.

Cu spiritul ei de aventurieră, Brittany a dorit ca ei să-și petreacă luna de miere undeva, departe. Și au plecat tocmai în Patagonia, Argentina, într-o călătorie uimitoare. "Am urcat pe ghețari, am văzut natura, am explorat și ne-am întors răsfățați pe deplin", a povestit Dan.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro