Jennifer Aniston arată uimitor la cei 55 de ani ai săi, dar începe să devină plictisitoare - FOTO
Divertisment · Vedete / 19.09.2024

Jennifer Aniston a strălucit la Premiile Emmy 2024 mai mult ca niciodată, dar fanii tot au o nemulțumire!

Aparițiile sale publice au fost mereu fără cusur, deoarece vedeta are mare grijă de corpul său, de la alimentație la sport, de la genă la stil personal.

Cu toate acestea, deși arată incredibil la vârsta de 55 de ani, unii fanii consideră că începe să fie anostă din cauza alegerilor sale vestimantare sau în materie de machiaj și coafură, care urmează același tipar de ani de zile.



Cu ocazia premiilor Emmy din acest an, starul din Friends a renunțat la rochia neagră pentru ceva strălucitor, însă liniile au fost tot discrete și de bun simț. Dacă unii fani au considerat-o vedeta cu cel mai bun look al serii, alții au catalogat-o drept plictisitoare.



Jennifer Aniston a uimit covorul roșu la Premiile Emmy 2024 de la Peacock Theatre din Los Angeles pe 15 septembrie. În loc de ținuta ei neagră obișnuită, ea a strălucit într-o rochie argintie, cu mărgele, ajustată, fără bretele, Oscar de la Renta. Și-a completat look-ul cu o brățară groasă și câteva inele cu diamante.

Jennifer a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță principală într-un serial dramă pentru rolul din The Morning Show. Anna Sawai din Shōgun a fost declarată câștigătoare la categorie.



Poate că Jennifer nu a câștigat, dar look-ul ei a fost unul câștigător, potrivit fanilor. Mulți i-au lăudat brațele super tonifiate:

"A avut în mod constant unele dintre cele mai bune brațe de la Hollywood de aproximativ 2 decenii. Jos pălăria pentru ea."

"Arată incredibil. Rochia aceea este elegantă și șic, la fel ca ea", a adăugat un altul.

Cu toate acestea, unii oameni au subliniat că, în mod surprinzător, lui Jennifer nu-i place să experimenteze deloc:

"Jennifer Aniston nu schimbă nimic niciodată. Același stil, aceeași culoare - schimbarea este bună. Arată bine, dar merge mereu la sigur."



Un altul a fost de acord: "Jennifer Aniston are doar un aspect, poartă aceeași uniformă tot timpul, o rochie pe corp fără bretele de diferite lungimi"

Jennifer Aniston este o actriță, regizoare, producătoare de film și femeie de afaceri americană. A cucerit faima internațională pentru rolul lui Rachel Green în sitcom-ul Friends, rol pentru care ea a câștigat un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award.




Sursa: brightside/ wikipedia
Foto: hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro