Heidi și Tom, într-o ipostază care spune tot despre relația lor
Heidi are fiica cea mare, Helen, din relația cu fostul partener Flavio Briatore, de care s-a despărțit la scurt timp după ce a anunțat că era însărcinată. Ceilalți trei copii provin din mariajul cu cântărețul Seal, cu care s-a căsătorit în 2004. Divorțul lor a fost finalizat în 2014.

La câteva luni după despărţirea din 2012, Seal a acuzat-o pe fosta sa soţie că l-ar fi înşelat cu Martin Kirsten, garda de corp din acea perioadă a lui Heidi Klum. "Deşi nu mă aşteptam la altceva din partea lui (Martin Kirsten, n.r.), m-aş fi aşteptat ca Heidi să dea dovadă de mai multă eleganţă şi să aştepte până ne despărţeam înainte de a decide să se culce cu el. Dar cred că toată lumea are acum răspunsul pe care l-a tot aşteptat în ultimele şapte luni", a declarat Seal, în vârstă de 51 de ani, la câteva luni de la separarea de soţia sa.

Ulterior, Heidi Klum şi Seal au lăsat deoparte neînțelegerile dintre ei și au o relație civilizată. 

Mai puțin experimentat decât celebra lui iubită, Tom Kaulitz se află la a doua logodnă, după cea cu Ria Sommerfeld, cu care a avut o relație de un an înainte de a se despărți în 2016.

Heidi Klum s-a despărţit în 2017 de comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani.

În afara carierei din lumea modei, Heidi Klum, care a divorţat în 2014 de cântăreţul Seal, a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.

Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.
În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".



Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro