Cele mai triste povești de dragoste de la Hollywood

Brittany Murphy și Simon Monjack

Atunci când Brittany Murphy a intrat în viața lui Simon Monjack, scenarist britanic, lumea a văzut formarea unui cuplu aparent improbabil, dar profund unit. Chiar dacă au existat speculații și discuții despre natura relației lor, cei doi s-au dovedit a fi devotați unul altuia, rămânând alături în ciuda criticilor.
 
Brittany, cunoscută pentru roluri memorabile în filme precum "Clueless" și "8 Mile", și-a găsit în Simon un sprijin necondiționat și o sursă de inspirație. Împreună, au trăit momente de fericire și au înfruntat împreună provocările pe care celebritatea le-a adus în calea lor.
 
Cu toate acestea, în decembrie 2009, lumina și veselia lui Brittany s-au stins brusc. Moartea ei subită și neașteptată a lăsat multe întrebări fără răspuns. Cu toate că se presupune că o combinație de medicamente prescrise și probleme de sănătate au fost cauza decesului, planează mult mister în jurul decesului său prematur.
 
Și, cum soarta nu ar fi fost deja suficient de crudă, în mai 2010, în aceeași locuință în care Brittany își găsise sfârșitul, și soțul ei, Simon, a fost găsit fără suflare. Astăzi, aceste decese consecutive rămân unul dintre cele mai tragice și misterioase momente din istoria recentă a Hollywood-ului.
 
  • Andreea, marţi, 24.10.2023 23:28
    Trist

    Foarte trist.. Dar ce sa facem

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro