Foto: Dr. Claudiu Lupaşcu, stomatolog la Clinica LLL Dental
Respiratia urat mirositoare – este extrem de neplacuta si trebuie in primul rand “tratata” cu o igiena orala mai buna, asa cum am mentionat si mai sus, periaj de doua ori pe zi si ata dentara folosita zilnic. Daca nu observati insa o imbunatatire a situatiei in cateva zile – maxim 1 saptamana, atunci este momentul sa va faceti o programare la stomatolog, care va poate ajuta sa rezolvati aceasta situatie neplacuta cu o evaluare personalizata a situatiei dumneavoastra.


Iginea dentara riguroasa va poate ajuta in protejarea danturii si a starii de sanatate generala. Cativa pasi pe care ii puteti face chiar incepand de azi:
Spalati dintii de 2 ori pe ziFolosit ata dentara cel putin o data pe zi Asigurati-va ca aveti o dieta sanatoasaFaceti sport in fiecare ziProgramati-va cu regularitate la medicul stomatolog pentru controale periodiceSpalati si limba impreuna cu dintiiFolositi tratamente cu flour si apa de gura
Nu ignorati semnele pe care organismul vi le transmite, caci de cele mai multe ori va poate ajuta sa preveniti o problema mai grava.


Va dorim zambete sanatoase si alegeri informate! http://www.llldental.ro/
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro