"Si noi ce mai mancam?"
Sănătate · Stiri / 03.02.2010

Asa se numeste noua carte lansata astazi sub semnatura prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

Asa se numeste noua carte lansata astazi sub semnatura prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.

 

Daca te intereseaza ceea ce mananci, daca vrei sa stii care dintre alimentele consumate sunt nocive, daca iti doresti sa faci schimbari elementare in regimul tau alimentar si nu stii care sunt alegerile cele mai potrivite poti sa gasesti toate aceste informatii in cartea "Si noi ce mai mancam? Noua ordine alimentara".

"Este un ghid de deprinderi sanatoase in ceea ce priveste alegerea alimentelor. Este o pledoarie pentru a constientiza faptul ca suntem ceea ce mancam. Mobilul meu a pornit de la o revolta, modul in care oamenii sunt manipulati asupra mancarurilor, adevaruri alimentare care sunt rastalmacite si prezentate cu jumatate de masura",

declara autorul in cadrul conferintei de presa care anunta lansarea cartii.

Statisticile spun clar: noi romanii suntem un popor suferind! In rapoartele despre starea de sanatate a populatiei se arata ca adolescentii sunt obezi si bolnavi, ca sindromul metabolic se declanseaza de la 20 de ani, ca poti face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30, 40 de ani, ca suferim de toate bolile (diabet, colesterol marit, osteoartrita, boli hepato-renale, etc), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face fata. A sosit timpul sa iei masuri! 

 

Cartea se poate comanda de pe site-ul www.doctormenci.ro sau o puteti achizitiona din librarii. 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro