Fructele vin de hac tusei
O echipa de cercetatori americani sustin ca, pentru a ne proteja de probleme respiratorii, avem nevoie de fructe si legume proaspete. In schimb, carnea, cerealele, alunele, nucile si alte fructe oleaginoase duc la aparitia tusei. Doctorul Stephanie London de la Institutul National de Sanatate si Mediu din Statele Unite a coordonat un studiu referitor la obiceiurile alimentare ale celor 52.325 de participanti avand varste intre 45 si 74 de ani. STUDIU. Chestionarul, care a trebuit completat pe o perioada de un an, a cuprins intrebari despre 147 de alimente si 18 bauturi. Participantii au fost dupa aceea impartiti in doua grupe. Astfel, au fost reuniti amatorii de produse din carne si alimente consistente, iar pe de alta parte s-a constituit grupa celor care consuma in mod frecvent fructe si legume proaspete si soia. Pe parcursul studiului, 623 de persoane au suferit din cauza tusei prelungite. Marea majoritate dintre acestea erau mari consumatoare de carne, cereale, alune