Dr. Oz: 5 superalimente care te feresc de cancer. Consumă-le cât mai des!

2. Lămâile verzi te apără de cancerul pulmonar
Lămâile verzi cunoscute şi sub denumirea de "lime" conţin hesperadină, un compus care împiedică dezvoltarea celulelor canceroase la plămâni. Este recomandat să consumi în fiecare zi câte o jumătate de cană cu zeamă prosapătă de lămâi verzi. Mai poţi să foloseşti sucul de lămâie peste salate, deoarece nu vei mai simţi nevoia să adaugi sare.
  • Andreea, miercuri, 06.06.2012 22:26
    In legatura cu tema emisiuni

    Urarim cu respect emisiunile,tot timpul cand avem prilejul,am invatat lucluri utile si placute, am dori sa ne dati cateva relatii despre displazia fibroasa poliosotica,hapatita C am urmat tratament cu interferon dupa terminarea tratamentului la 6 luni viremia este mare(in timpul tratamentului a scazut cu 18UI),am fi interesati despre subiectul abordat in emisunea dumneavoastra, nu de mult despre ajutorarea copiilor care sufera de foame! Noi ne.am oferi voluntar sa ajutam fundatia daca se infiinteaza! Va asteptam raspunsul pe emailul: ddeyuk@yahoo.com

  • daniela, joi, 16.02.2012 23:34
    cancerul pancreatic

    Deci, nu se poate gasi un raspuns catusi de scurt la intrebarea mea? nu inteleg de ce se da "unlike" pe cand multi oameni sunt in situatia mea si ar avea nevoie de un raspuns.;)

  • daniela, marţi, 07.02.2012 22:02
    cancerul pancreatic

    Buna ziua.Mi se par utile aceste informatii, de aceea, va rog sa imi spuneti ce alimente ar fi indicate pentru cancerul pancreatic, deasemenea pentru cel hepatic.Cred ca informatia ar fi de ajutor si multor persoane. Va multumesc.

  • Roxana, luni, 06.02.2012 15:38
    Iti recomand acest articol

    citeste articolul

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro