Prima apariţie după dubla mastectomie

Cum a evitat Angelina Jolie moartea şi ce şanse există să te fereşti de cancerul mamar

Angelia a suferit o operaţie de dublă masectomie, pentru a evita instalarea cancerului la sân. Se pare că această intervenţie i-a scăzut cu 87% şansele de a se îmbolnăvi. Pentru a-şi face povestea cunoscută şi pentru a informa şi alte femei cu privire la gena ereditară care le poate provoca această afecţiune, soţia lui Brad Pitt a vorbit pe larg despre intervenţia chirurgicală la care a fost supusă şi despre pericolele genei BRCA1, într-un editorial publicat de New York Times.


Actriţa şi-a început mărturisirea prin a menţiona că există foarte multe femei care nu sunt conştiente că au mari şanse din punct de vedere genetic să sufere de această boală. Şi-a exprimat regretul faţă de decesul mamei sale şi a menţionat că a suferit foarte mult din cauză că aceasta nu a apucat să-şi cunoască nepoţii.Angelina Jolie, gata să renunţe la cariera de actriţă

După consultaţii repetate şi discuţii cu numeroşi medici specialişti, Angelina Jolie a ajuns la concluzia că cea mai bună variantă de a evita apariţia cancerului mamar şi a celui ovarian este chirurgia. Aşa că actriţa a luat decizia de a face o dublă masectomie preventivă, care o va feri în proporţie de 87% de această afecţiune incurabilă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro