3 lucruri care te ajută să te simți mai bine după o noapte pierdută, potrivit unui specialist
Sănătate · Medicina generala / 22.08.2022

Poate că ai avut de lucru și ai stat până târziu sau poate că ai urmărit prea multe episoade din serialul tău preferat. Sau pur și simplu te-ai culcat la ora ta obișnuită, dar nu ai reușit să dormi suficient.

Oricare ar fi fost situatia, in mod clar recunosti acea stare de epuizare, nervozitate si somnolenta pe care o ai ziua urmatoare, din cauza oboselii.

O noapte in care nu ai dormit suficient poate face ca indatoririle obisnuite din timpul zilei sa para un chin. Tocmai de aceea ar trebui sa stii ce poti face intr-o astfel de situatie. Medicul Fiona Barwick, specialist in studiul somnului, din cadrul Universitatii Stanford din Statele Unite, a dezvaluit pentru self.com care sunt cele mai bune solutii.


Iata ce ar trebui sa faci dupa o noapte in care nu ai dormit suficient:


Rezista tentatiei de a dormi pana tarziu


Pare o idee buna sa amani alarma telefonului cu cateva ore daca nu ai dormit suficient in timpul noptii, dar sa depasesti ora la care te-ai fi trezit in mod obisnuit nu este o solutie. Dr. Barwick sustine ca in acest fel iti dai peste cap ritmul circadian, inclusiv ciclul de somn si stare de veghe. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro