Ce spune luna în care te-ai născut despre tine, potrivit științei
Autocunoastere / De Georgiana Dorobanţu, 12.11.2018
Astrologia ne oferă o mulțime de informații despre trăsăturile de personalitate în funcție de ziua și luna în care ne-am născut. Dar acestea nu sunt tocmai de încredere, pentru că nu există nicio bază științifică în spatele lor, care să le susțină. 

Pe de altă parte, studiile efectuate de-a lungul timpului de cercetători au evidențiat anumite caracteristici reprezentative ale oamenilor în funcție de luna nașterii. Se pare că luna sau perioada anului în care ne naștem poate afecta sănătatea, performanțele la școală sau chiar succesul în viață. 

Dar este foarte important de reținut că aceste indicii sunt calculate pe baza statisticilor și nu înseamnă neapărat că vei suferi de o afecțiune sau nu vei avea succes doar pentru că ești născut într-o anumită lună.

"Poate părea ciudat ca luna în care te naști să-ți afecteze viața, dar cât de mult trăiești, cât de înalt vei fi, cât de bine te descurci la școală, indicele de masă corporală sau predispoziția pentru anumite afecțiuni sunt toate corelate într-o anumită măsură cu perioada anului în care te-ai născut", a declarat pentru Telegraph Russell Foster, cercetător în cadrul Universității Oxford.

Iată ce spune luna în care te-ai născut despre tine, potrivit științei:
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro