Fashionistas` parade la 5 ani de Bucharest Style
Modă · Stiri / 09.06.2015

Bucharest Style, cel mai vechi blog de street style din Romania, sarbatoreste 5 ani de existenta printr-un picnic party.

Daca in 5 ani de zile blogul a reusit sa contureze fenomenul de street style al capitalei, nu putea celebra altfel aniversarea decat printr-o parada a celor mai cool fashionisti intalniti de-a lungul timpului pe strazile Bucurestiului, care, de aceasta data, vor avea provocarea de a interpreta noile colectiile Promenada conform cu stilul lor caracteristic. Parada va avea loc pe 15 iunie pe Terasa Mall Promenada, incepand cu orele 19:00, iar evenimentul va fi prezentat de nonconformista Eglantina Becheru.

CHI PAH, artistul care a trecut de granitele tarii si a impresionat publicul strain prin conceptual sau Electro Feelings va sustine un scurt show, care va completa perfect cadrul chill cool ambiental al unui picnic modern. Acesta reprezinta o fuziune intre un live act cu instrumente native si electronice si un dj set de exceptie, bazat pe synth drums.

Picnic party-ul va fi inveselit cu baloane cu heliu oferite de LaParty.ro, magazinul de articole și decoratiuni pentru petreceri tematice si va fi completat de bunatati de la Starbucks si Häagen-Dazs, bauturi de la TrickShot, precum şi de accesorii şi articole de beauty&health din partea Meli Melo, Worldclass si BeautyCase Studio. Ca la orice picnic, invitatii vor fi poftiti sa stea de aceasta data pe paturici oferite de Deichmann.


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro