25
Dezastru pe covorul roșu! Costumul ciudat purtat de Kylie Jenner la Premiile Grammy
Modă · Stiri / 11.02.2019

La petrecerea de dinaintea Galei Grammy, Kylie Jenner a atras toate privirile cu look-ul său în stil vintage Hollywood.

Starleta a purtat o rochie din satin de un roșu intens, cu o crăpătură adâncă pe o parte.

Dar la Gala Premiilor Grammy, Kylie și-a dezamăgit fanii purtând o ținută bizară, formată dintr-un costum roz cu o croilă structurată. 
 
Costumul a fost completat de mănuși care se continuau din partea de top, o bandă cu paiete strălucitoare argintii în jurul taliei și pantofi albi.



Vedeta în vârstă de 21 de ani, care nu părea deloc fericită că se află la faimoasa gală, și-a însoțit iubitul pe covorul roșu. Travis Scott, rapperul împreună cu care starleta are o fiică de un an, a fost invitat să susțină un recital pe scena Grammy.


Fanii de pe Instagram ai vedetei au reacționat imediat la alegerea vestimentară a acesteia. "Oare și-a supărat cu ceva stilistul?", a scris unul dintre useri. "Cine i-a spus lui Kylie că îi stă bine așa?", a intrebat o altă persoană pe Twitter.

În timp ce ținuta a fost una neobișnuită pentru Kylie, care optează adesea pentru rochii sexy, strânse pe corp, părul și machiajul au fost impecabile.



Kylie, care deține propria linie de cosmetice și are o avere de peste 800 de milioane de dolari, a ales să-și asorteze ținuta cu un coc simplu, machiaj în tonuri neutre și cercei cu diamante.

A fost o săptămână încărcată pentru Kylie și Travis, care au sărbătorit aniversarea de un an a fiicei lor, Stormi, cu o petrecere extravagantă.


Cei doi au închiriat o mare parte din parcul de distracții Universal Studios pentru o petrecere gigant. Aceștia au transformat locul într-un parc de distracții tematic, pe care l-au numit Stormi World.


Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro