9
David și Victoria Beckham au donat ținutele purtate la nunta regală
Modă · Stiri / 11.06.2018

David și Victoria Beckham au făcut de-a lungul anilor numeroase acte de caritate, iar acum își donează ținutele purtate la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Celebrul cuplu a participat luna trecută la nunta regală purtând ținute elegante și rafinate, potrivite pentru faimosul eveniment. David a purtat un costum Dior Homme, iar Victoria a ales o rochie din propria sa colecție, numită VB.

David și Victoria au decis să doneze hainele purtate la nuntă pentru a strânge fonduri destinate organizației We Love Manchester Emergency Fund, care a fost înființată pentru a sprijini victimele atacului de anul trecut, din timpul concertului susținut de Ariana Grande la Manchester Arena.




"Pentru a susține eforturile incredibile ale organizației We Love Manchester Emergency Fund și familiile afectate de atacul din Manchester de anul trecut, eu și @victoriabeckham am făcut un parteneriat cu @omazeworld pentru a vă oferi sanșa de a deține ținutele purtate de noi la nuntă
", a scris David într-o postare pe Instagram.

Fostul fotbalist și soția sa nu sunt singurii care au profitat de nunta regală pentru a face acte de caritate. Prințul Harry și Meghan Markle le-au cerut invitaților ca în locul cadourilor de nuntă să facă donații pentru unele organizații caritabile. La fel s-a întâmplat și la nunta Prințului William cu Kate Middleton.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro