Stil erotic de la Palmers
Modă · Stil / 17.09.2008

Este un stil erotic, care provoaca. Tema lanseaza intoarcerea la negru, in complementaritate cu gri ul si argintiul. Dantela este fina, usoara si transparenta. Broderiile – in principal florale – si tullurile domina aceasta tema.

Este un stil erotic, care provoaca. Tema lanseaza intoarcerea la negru, in complementaritate cu gri ul si argintiul. Dantela este fina, usoara si transparenta. Broderiile – in principal florale – si tullurile domina aceasta tema.
Magic glance – este o lenjerie clasica, dintr-un material placut imbinat cu o dantela delicata. Imprimeul floral neobisnuit este un detaliu de succes.
Sexy night – charm ul acestei colectii deriva din combinatia trendy de satin italian roz cu dantela antracit, la fel ca si contrastul dintre materialul lucios si mat.
Pedro’s touch – este succesul seriei sezonului trecut insa, intr-o noua schema de culori: argintiul lucios, satinul italian ce rivalizeaza cu negru, dantela seducatoare.
Chocolat – o lenjerie frumoasa, de o inalta calitate, cu dantela. Elementul ce atrage atentia acestei lenjerii este piatra decorativa.
Delicious love – este greu de imaginat o femeie sau un barbat ce ar putea rezista acestei colectii seducatoare. Aspectul stralucitor, materialul de satin rosu si dantela neagra creaza un mix exploziv.
Silver stars – colectia “Silver stars” fabricata dintr-un material usor de microfibre cu efecte discrete, lucioase si dantela propune o noua interpretare a lenjeriei romantice.
Carrie – este o lenjerie delicata, fara cusaturi, ce imbina doua imprimeuri si se muleaza pe corp creand un sentiment placut si natural.
Seta animale – este o lenejerie luxoasa, din matase pura. Imprimeul de leopard inspira risc si pericol.

Mistero trasparente – colectia este disponibila intr-o combinatie de doua culori, oferind un accesoriu trendy si special – bagheta de pietre ce creeaza un aspect glamour lenjeriei delicate prin broderia neobisnuita.


Mia bellezza – imbina aspectul seducator cu arta unei lenjerii delicate: satinul rosu imbinat cu dantela neagra, transparenta.

Marie Antoinette – atuul acestei lenjerii este aspectul tineresc si seducator, ce impresioneaza cu un mix de tull negru si imprimeu floral roz.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro