Ce poarta reprezentantele caselor regale si cum le poti lua ca repere de stil?
Modă · Stil / 04.09.2015

Un top al celor mai elegante reprezentante ale familiilor regale ale Europei le-a adus pe printesele Europei, din nou in centrul atentiei! Admirate si indelung comentate, ele sunt adevarate simboluri ale elegantei, discretiei si bunului gust vestimentar. Spre deosebire de celebritatile internationale, aceste femei rareori sunt subiectul unor scandaluri mondene, nu fac gafe vestimentare, pastreaza o decenta si o moderatie in tot ceea ce fac. Cu alte cuvinte, ele ar trebui sa serveasca femeilor din intrega lume ca repere de stil si de comportament. Dar hai sa le analizam vestimentatia si sa aflam ce variante accesibile avem la dispozitie.

Nascuta in 1972, in Tasmania, Mary Elizabeth Donaldson a devenit Contesa Monpezat dupa ce, in anul 2000, l-a cunoscut  Frederik, Printul Mostenitor al Danemarcei intr-un pub din Sydney, in timpul Jocurilor Olimpice. Ea si-a castigat popularitatea in randul femeilor din intreaga lume care inca mai cred in basmul „printului pe un cal alb”. Intamplator sau karmic, Mary a studiat in copilarie pianul, flautul, clarinetul, a jucat basket, hockey si a lucrat in domeniul comunicarii, marketingului si dezvoltarii de business. Stilul ei vestimentar, de zi cu zi, este clasic-chic cu accente glam. De cele mai multe ori, ea poarta rochii pana la genunchi, in nuante tari sau cu imprimeuri mari, dar la un party opteaza pentru culori metalizate sau rochii cu aplicatii stralucitoare. Tu ai la dispozitie, rochii de cocktail Bella Sposa, disponibile in showroom-ul din Bd Dacia 153-155.


Nascuta la Buenos Aires, Argentina, Máxima Zorreguieta Cerruti l-a cunoscut pe Willem-Alexander mostenitorul tronului Olandei in Sevilla, Spania in timpul lui targ. La inceput printul s-a prezentat simplu, Alexander, asa ca titulatura regala a luat-o prin surprindere pe Maxima care lucra pe atunci la New York pentru o banca de investitii britanica. Casatoria celor doi a iscat mari controverse in Olanda, intrucat tatal Maximei lucra in cabinetul presedintelui Argentinian, considerat un dictator, dar acest lucru nu a impiedicat casatoria cuplului, care a avut loc in 2002, la Amsterdam. Maxima este admirata pentru stilul ei formal, elegant, dar nepretentios, dar si pentru aparitiile revaisante, in rochii lungi de seara la dineurile regale. Pentru a te inspira din look-ul ei, ai la dispozitie rochii lungi din matase, tulle si point d’esprit, ce iti pot asigura o aparitie nobila la evenimentele de sarbatoare din viata ta.


Nu exista top al stilului fara Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, cea care a furat inimile unei lumi intregi, dupa ce s-a casatorit cu William in aprilie 2011. Ce mai celebra dintre noile printese ale Europei, Kate, absolventa de istorie a artelor a avut un impact major asupra modei britanice si americane, acesta purtand si denumirea de „Kate Middelton effect” si aducandu-i un loc in topul 100 al celor mai influenti oameni din lume, realizat de revista Time. „Kate Middelton effect” se traduce prin vanzari de 1 miliard, inregistrate de retailerii britanici, intrucat cand Kate poarta ceva, toata lumea imbratiseaza acel trend, iar respectiva piesa vestimentara devine sold-out, intr-o perioada record. Ce poarta Kate? Rochii pe corp, intrucat silueta ii permite, in nuante tari de albastru, rosu si numeroase rochii din dantela care creeaza un look romantic, dar modern. Gasesti modele asemanatoare pe www.bellasposa.ro.


Regina Letizia a Spaniei, Printesa Madeleine a Suediei, Charlene de Monaco, Mette-Marit a Norvegiei sunt urmatoarele ocupante ale acestui top stilistic, ce ar trebui sa serveasca drept inspiratie tuturor femeilor din lume.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro