Dylan Frances Penn

Foarte fotogenică, fiica actorilor Sean Penn şi Robin Wright a avut slujbe banale la început: ea liva comenzile de pizza şi a fost chelneriţă înainte de a deveni model. A făcut o bună impresie când a pozat nud pentru revista Treats, dar şi atunci când a refuzat o propunere din partea revistei Playboy. "Nu neg că am avut o copilărie privilegiată, dar părinții au menținut o linie normală pe care puțini oameni ar fi reușit-o și le sunt recunoscătoare pentru asta", a spus Dylan în interviul publicat de Treats.

În vârstă de 23 de ani, tânăra a moștenit trăsăturile frumoase de la mama sa şi a semnat în aprilie 2014 cu agenţia Premier Model Management. Are mai multe campanii la activ, cea mai recentă fiind cea pentru colecția de primăvară-vară 2015 Ermanno Scervino. "Dylan e o femeie tânără și frumoasă, conștientă de talentul ei și apropiată de familie, dar în același timp independentă și hotărîtă să-și construiască propria sa carieră", a declarat designerul italian. "Tânără, șic și internațională: Dylan exprimă toate valorile fundamentale ale ADN-ului Ermanno Scervino. Așteptând cu încredere viitorul, conștientă de trecutul său", a adăugat acesta.


Kendall Jenner

În vârstă de 20 de ani, fiica lui Bruce şi Kris Jenner, cunoscută pentru apartenenţa ei la "clanul Kardashian", a debutat pe podium la show-ul Marc Jacobs AW14. De atunci, a devenit o prezenţă constantă pe catwalk, fiind solicitată de case renumite, precum Chanel şi Balmain. Anul acesta, ea este imaginea brandului Estée Lauder.
  • ATHOS, luni, 03.08.2015 00:28
    moda

    ... ma tot intreb de ce nu doreste cineva din bransa ca sa lansam MODA MILENIULUI III ...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro