Gisele Bündchen a împlinit 35 de ani, dar arată ca în anii '90. În imaginea din stânga, ea avea 19 ani şi prezenta pe podium colecţia Toamnă/Iarnă Valentino. În dreapta, ultima ei apariţie pe catwalk, în aprilie
În 2009, Gisele s-a căsătorit cu starul fotbalului american Tom Brad. Cuplul are un băiat, Benjamin (5 ani) şi o fiică, Vivian (2 ani), în timp ce Brady mai are un fiu, Jack (7 ani), cu fosta parteneră de viaţă, Bridget Moynahan.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos şi activ, supermodelul brazilian a declarat că nu i-a fost greu să scape de cele kilogramele acumulate în timpul primei sarcini, în 2009, pentru că face exerciţii periodic şi a avut grijă ce mănâncă. "Cred că multe femei gravide se transformă într-o cutie de gunoi. Am făcut kung fu până cu două săptămâni înainte de a-l naşte pe Benjamin, şi yoga timp de trei zile pe săptămână", a declarat ea pentru Us Weekly. "Am fost atentă la ce mâncam şi m-am îngrăşat doar 11 kilograme", a adăugat vedeta.


Obişnuită să facă sport de când era copil, Gisele practică des yoga, box, Kung fu, Pilates, surf, călărie şi volei, scrie Daily Mail. Într-un interviu publicat în 2011 de Vogue, ea a vorbit şi despre dieta strictă pe care o urmează. "Produsele de frumuseţe sunt uimitoare, dar dacă bagi lucruri nesănătoase în corpul tău, devin doar nişte lucruri care trebuie să mascheze ceva. Eu n-am mai băut un suc de zece ani."

"E foarte important să te hrăneşti, să ai grijă de tine. Ştiţi cum vă explică în avion, că trebuie să-ţi pui tu mai întâi masca de oxigen şi apoi să o pui copilului tău? Aşa gândesc şi eu, ca mamă trebuie să am grijă de mine pentru a putea avea grijă de copii", a mai spus ea. "S-ar putea să te simţi puţin vinovată, dar te simţi aşa şi dacă faci asta şi dacă n-o faci. Dar dacă-mi pun eu mai întâi masca de oxigen, dacă mă simt bine şi sunt puternică, atunci sunt mai liniştită, mai iubitoare şi mai înţelegătoare ca mamă şi soţie. Trebuie să-ţi umpli paharul astfel încât fiecare să poată bea din el. Asta simt eu", a explicat top-modelul.


Gisele şi Tom îşi cultivă singuri legumele pentru familia lor, în grădina casei eco pe care o deţin în Los Angeles, iar obiceiurile lor alimentare au fost preluate de copii. "Copiii mănâncă ce mănânc şi eu. Prima hrană solidă a fiului meu a fost papaya şi avocado. Îi place usturoiul, pentru că noi mâncăm mult", a mărturisit vedeta.


Foto: Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro