Modă. Cele mai frumoase ţinute ale vedetelor de la premiile MTV 2015
Monden/Eveniment / 01.09.2015
MTV Music Video Awards este ceremonia care are loc în fiecare an în Statele Unite, în cadrul căreia sunt premiate cele mai bune videoclipuri muzicale ale anului. Evenimentul, care a avut loc duminică, 30 august, la Microsoft Theater din Los Angeles, i-a avut în prim-plan pe Taylor Swift, care a câştigat cele mai multe trofee, inclusiv cel pentru "Cel mai bun videoclip", dar şi pe rapperul Kanye West, care a anunţat că va candida la alegerile prezindenţiale din 2020.

Între cei doi a avut loc un moment tensionat la gala din 2009, cand Kanye a urcat pe scenă în timp ce Taylor primea un trofeu, i-a smuls cântăreţei microfonul din mână şi i-a spus că nu ea merită premiul, ci Beyonce. Scena, care a ţinut zile la rândul prima pagină a ziarelor, i-a şocat pe toţi cei prezenţi, dar mai ales pe Taylor Swift, care a plecat plângând. De-a lungul anilor, Kanye şi-a cerut în repetate rânduri scuze, relaţia dintre el şi solista pop imbunătăţindu-se treptat. La gala din acest an, Taylor a fost cea care i-a înmânat un trofeu lui Kanye.

Dintre ţinutele vedetelor, cele mai controversate au fost ale gazdei, nimeni alta decât Miley Cyrus. Fosta Hannah Montana nu a ratat ocazia de a şoca din nou. Cântăreaţa a purtat o serie de ţinute excentrice, multe dintre ele acoperindu-i doar zonele intime.

Dar au fost numeroase alte vedete care au compensat prin stil şi eleganţă. Iată câteva dintre acestea:
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro