Cumperi orice prin CardAvantaj
Modă · Monden/Eveniment / 15.10.2003

Bucuresti Mall si Finansbank (Romania) au creat impreuna un card decumparaturi care va ofera posibilitatea de a cumpara in rate,fara dobanda, si de a primi bonusuri. Cardul poate fi folosit exclusiv inmagazinele participante din Bucuresti Mall, care au insemnul CardAvantaj.

Cei care cheltuie mai mult, pot castiga mai mult, pentru ca, la fiecaretranzactie prin CardAvantaj se pot colecta bonusuri. Toti cei interesatipot aplica pentru CardAvantaj completand o cerere de emitere de card,al carei formular este disponibil la punctele de informare CardAvantajdin Bucuresti Mall. La acestea atasati o copie dupa buletin sau carteade identitate si o declaratie de venit. Creditul se restituie in ratelunare. Perioada de valabilitate a cardului este de
doi ani.

Noul card va fi operational incepand cu luna noiembrie. CardAvantajreprezinta o inovatie pe piata din Romania, un beneficiu pentru toatepartile implicate. Fiind creat pentru folosirea exclusiva in magazineledin Bucuresti Mall, CardAvantaj reprezinta facilitarea accesuluicumparatorilor la produsele pe care le doresc, un mod mai placut si maiusor de a face cumparaturi.

Clientii vor avea posibilitatea sa cumpere ce vor, cand vor, nu doaratunci cand au bani suficienti. De asemenea, vor putea beneficia defacilitati dedicate exclusiv utilizatorilor de card, putand totodatacontrola cheltuielile pe care le fac.


Incepand cu luna septembrie a anului viitor, CardAvantaj va putea fiutilizat si in magazinele din Plaza Romania - al doilea mall ce urmeazaa fi deschis de Anchor Grup.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro