16
Ținutele purtate de vedete la Premiile Oscar 2022
Modă · Moda de la A la Z / 28.03.2022

Cea de-a 94-a ediție a Galei Oscar a avut loc duminică noapte în Los Angeles și, ca în fiecare an, starurile s-au întrecut în ținute spectaculoase. Evenimentul a fost prezentat de actrițele Regina Hall, Amy Schumer și Wanda Sykes. 

Jane Campion a devenit a treia femeie din istorie recompensată pentru regie. Cele mai multe premii le-a luat "Dune" - șase, însă niciunul la o categorie considerată importantă. Printre ele, cele pentru coloană sonoră și imagine. Cel mai bun film a fost desemnat "CODA", pe care criticii nu îl vedeau ca favorit, potrivit digi24.ro.


Citește și: Adevăratul motiv pentru care Will Smith și-a pierdut cumpătul. De ce l-a pălmuit actorul pe Chris Rock la Gala Oscar


Cea mai bună actriță este, anul acesta, Jessica Chastain. Will Smith a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal, dar victoria sa a fost umbrită de un incident șocant. Smith l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soția lui Will, Jada Pinkett Smith.

În ceea ce privește ținutele purtate pe covorul roșu, vedetele au optat pentru piese statement, îndrăznețe. Actrița Kristen Stewart a forțat la maximum codul vestimentar al galei, purtând o pereche de pantaloni foarte scurți, în asociere cu un sacou negru. Câștigătoarea trofeului pentru cea mai bună actriță în rol principal, Jessica Chastain, a strălucit la propriu într-o rochie Gucci cu top acoperit de paiete. La polul opus, actrița Uma Thurman a ales un look minimalist, optând pentru o ținută Bottega Veneta formată din cămașă albă și fustă lungă, dreaptă, din saten negru.

Descoperă în galerie ținutele purtate de vedete la Premiile Oscar 2022.



Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro