16
Meghan Markle, strălucitoare într-o ţinută complet albă la un eveniment alături de Prinţul Harry
Modă · Moda de la A la Z / 14.02.2019

De curând, Kate Middleton a purtat o ţinută complet albă la Gala Premiilor BAFTA, iar la scurt timp Meghan, Ducesa de Sussex, i-a urmat exemplul.

Fosta actriţă a ales o ţinută all-white formată dintr-o rochie cu guler înalt semnată Calvin Klein, asortată cu un palton de un alb imaculat al designerului Amanda Wakeley. Meghan a optat pentru o coafură clasică sub forma unui coc cu aspect retro.

Cuplul regal a participat la un spectacol special numit "The Wider Earth", care a avut loc la Natural History Museum din Londra. Gala şi spectacolul au avut ca scop susţinerea a două fonduri patronate de Regina Elisabeta a II-a, The Queen's Commonwealth Trust şi The Queen's Commonwealth Canopy, fonduri care axează asupra conservării pădurilor.



Nu este prima dată când Meghan a purtat acest palton alb. În martie 2018, Ducesa a participat pentru prima dată alături de familia regală la o slujbă oficiată la catedrala Westminster Abbey şi a purtat atunci paltonul alb Amanda Wakeley în asociere cu o rochie neagră, accesorizate cu o geantă neagră simplă şi o beretă albă.



De fapt, se pare că Meghan are o pasiune pentru paltoanele albe. Cine ar putea să uite superbul palton alb de tip halat al brandului canadian Line the Label pe care Meghan l-a purtat după anunţarea logodnei cu Prinţul Harry, la palatul Kensington. Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat logodna pe 27 noiembrie 2017.




Paltonul alb a fost purtat în acea zi importantă din viaţa lui Meghan peste o rochie verde închis, în asociere cu o pereche de pantofi cu toc Aquazzura, brandul favorit al Ducesei de Sussex. Ţinuta a fost accesorizată cu o preche de cercei din aur galben şi opal, care s-a asortat cu inelul de logodnă oferit de Harry, realizat folosind diamante din colecţia regretatei Prinţese Diana.

Fie că se pregăteşte pentru o gală elegantă, fie că petrece timp alături de restul familiei regale, Meghan  alege de obicei ţinute monocromatice.


Rochia albă cu guler înalt purtată de această dată de Meghan este o creaţie custom bazată pe o piesă prezentată de curând de Calvin Klein.

 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro