15
Fiul designerului Elie Saab s-a căsătorit. Rochiile spectaculoase purtate de nora sa în ziua nunții
Modă · Moda de la A la Z / 25.07.2019

Atunci când tatăl viitorului tău soț este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din lume, este evident faptul că vei purta o rochie de mireasă fenomenală.

Elie Saab Jr., fiul designerului Elie Saab, s-a căsătorit cu Christina Mourad, cunoscută drept Kika, în cadrul unei ceremonii care a durat nu mai puțin de trei zile. Nunta a avut loc în Beirut, Liban, iar nora celebrului creator de modă a purtat nu una, ci patru rochii spectaculoase create chiar de socrul său.

Kika a pășit spre altar purtând o rochie de mireasă tip bal, iar apoi a schimbat alte trei rochii în cele trei zile de petrecere. Petrecerea de nuntă a avut loc la un club select din Liban, numit Faqra Club, unde au fost invitați peste 1000 de oameni, printre care numeroase celebrități.

Rochia de mireasă cu o fustă voluminoasă a fost decorată cu un model complex de broderie și aplicații strălucitoare. Partea de top, realizată din voal transparent, a fost decorată cu un guler fals și un rând de nasturi. Coafura elaborată a fost realizată de hairstilistul libanez Wassim Morkos.

”Întreaga lume o privește și merită acest lucru”, a scris Bassam Fattouh, makeup artistul miresei, într-o postare pe Instagram.

Printre invitați s-au numărat numeroase modele, inclusiv Sara Sampaio, Toni Garrn, Karolina Kurkova, dar și starleta Dita Von Teese. Unele persoane au purtat creații Elie Saab pentru a aduce un tribut faimoasei case de modă. 

Pentru evenimentul de dinaintea ceremoniei, Kika a purtat o altă creație Elie Saab, o rochie albă cu decolteu adânc, prinsă în talie cu o curea aurie. Tânăra a completat ținuta cu o capă din voal brodată.  

În ziua de după nuntă, Kika a purtat o rochie de culoare albastră cu un umăr gol, din colecția ELIE SAAB Haute Couture.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro