Back to COOL Ce genţi aleg studenţii pentru acest an universitar
Modă / 30.09.2013

Azi incepe noul an scolar universitar! Studenţia este cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui tânăr, aşa că suntem convinşi că studenţii abia aşteaptă să se întoarcă în sălile de curs. Dar nu oricum, ci cu o geantă nouă! Aşadar, cum alegem geanta ideală pentru studenţi? Care dintre zecile de modele se potriveşte cel mai bine unui student al anului 2013?

Tinerele au cele mai mari probleme în alegerea genţii pentru facultate. Geanta nu trebuie doar să satisfacă nevoile unui student, trebuie să fie şi COOL, cât se poate de confortabilă, dar şi modernă. Aşa că apare întrebarea: „Ce alegem: un rucsac, o geantă de umăr sau una de mână?”.


Geanta de mână 

Se pare că geanta de mână este cea mai răspândită în rândul studentelor.  Fără îndoială că acest model este cea mai stylish opţiune pentru anul universitar 2013/2014. Tinerele fashioniste o adoră, pentru că se găseşte în diverse forme şi culori şi poate fi purtată atât la facultate, cât şi cu alte diverse ocazii.  Dar dacă ai de cărat zilnic multe cărţi şi caiete, nu e recomandat să o alegi.
 
 


Rucsacul

Rucsacurile sunt şi azi privite cu mult entuziasm de către studenţi, în special de către cei de sex masculin. Sunt practice, funcţionale şi asigurǎ un confort sporit. Rucsacul e modul cel mai uşor şi convenabil de a căra toate lucrurile necesare pentru cursuri. Designerii  italieni de la Carpisa vin cu noi propuneri pentru tineri: de la forme, la culori şi imprimeuri din ce în ce mai atractive şi mai moderne, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. 
 
 


Geanta de umăr

Genţile de umăr sunt nelipsite din garderoba oricărui student. Motivul e cât se poate de clar: sunt mult mai confortabile decât genţile de mână şi mai moderne decât rucsacurile. În plus, au foarte multe buzunare, astfel încât să îţi poţi organiza mult mai bine lucrurile.  
 
 

Carpisa invită toti studentii în magazinele sale pentru a vedea întreaga colecţie special creată pentru studenti. Fie că sunt adeptii stilului army, rock, urban sau casual, pe www.shoes.ro vor găsi geanta ideala. Iar preţurile sunt speciale, inclusiv husele pentru telefon şi iPad sunt disponibile la preţ redus. 

Colecţia Carpisa de genţi si rucsacuri pentru studenţi şi studente este disponibilă în toate magazinele Carpisa din ţară: Bǎneasa Shopping City şi AFI Palace Cotroceni în Bucureşti, Iulius Mall în Cluj Napoca şi City Park în Constanța. 


Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro