8
Gestul emoționant al unui tată singur: S-a îmbrăcat „ca o mamă” pentru serbarea de la școală a fetiței sale
Mama și copilul · De la parinte la copil / 20.09.2019

Daniel Correa este văduv și o crește singur pe Luna, fiica sa în vârstă de cinci ani. În anul 2016, Stella Noleto, mama Lunei, a pierdut lupta cu boala lupus, o afecțiune autoimună gravă.

Întreaga familie a fost devastată de moartea tinerei mame. Daniel și Luna au găsit puterea de a merge mai departe, chiar dacă durerea lor nu va dispărea niciodată. De curând, cei doi au făcut un gest emoționant prin care i-au adus un omagiu Stellei și tuturor mamelor.

O despărțire dureroasă


În anul 2016, Daniel Correa le-a dat o veste îngrozitoare familiei și prietenilor: soția sa, Stella, a încetat din viață. „Am promis că voi fi cel mai bun tată din lume și sunt. Nu pot decât să-ți mulțumesc ție pentru cei mai frumoși opt ani din viața mea. Te voi iubi întotdeauna
”, a scris bărbatul într-o postare de adio dedicată soției sale.



O promisiune respectată


Meajul transmis de Daniel nu a fost unul superficial. Bărbatul și-a asumat și respectat responsabilitatea de a-i oferi fiicei sale toată dragostea și puterea necesare pentru a trece peste pierderea mamei sale atât de devreme. Daniel și fiica sa au devenit de nedespărțit, tatăl singur străduindu-se să-i ofere cât mai multe experiențe și amintiri frumoase fetiței sale.


O dorință îndeplinită


În 2019, Luna a avut o idee mai puțin obișnuită. Și-a rugat tatăl să se transforme într-o mămică pentru o zi pentru a participa la serbarea de Ziua Mamei organizată la școală. La început, tatăl său nu a fost convins că este o idee prea bună. I-a sugerat micuței să meargă împreună cu o bunică sau o mătușă. Însă Luna a insistat să meargă cu tatăl ei și l-a convins în cele din urmă că este cel mai bun candidat pentru a o însoți la petrecere.


Astfel că Daniel Correa s-a transformat într-o mamică pentru o zi ca să celebreze Ziua Mamei alături de fiica sa.

„Cu ochii plini de lacrimi, Luna m-a rugat să fiu mama ei pentru o zi. Mi-a zis să-mi vopsesc barba roz și să port o perucă blondă”, a scris pe Instagram bărbatul în vârstă de 33 de ani. Acesta a reușit să respecte cu exactitate dorința fiicei sale.

A făcut tot ceea ce era necesar ca să-i aducă zâmbetul pe buze fetiței sale.

Bărbatul a distribuit o postare pe Instagram și i-a rugat pe oameni ca înainte să judece, să-i asculte povestea. Acesta a înregistrat un filmuleț împreună cu fiica sa, în care fetița spune că este alături de „mama ei”, la școală. 

„Aș vrea să transmit următorul mesaj: Moartea este inevitabilă, dar nu trebuie să trecem peste asta cu tristețe. Sunteți de acord? Luna, te iubesc! E de neprețuit zâmbetul de pe chipul tău atunci când m-ai văzut îmbrăcat ca o 'mamă'”, a spus Daniel.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro