Te iubește sau te folosește? Află ce spune zodia lui despre asta!

Nu știi dacă te iubește sau te folosește? Ești prinsă la mijloc și trăiești cu această incertitudine care nu-ți dă pace? Zodia lui îți poate oferi răspunsul!

 

Citește și: 3 semne că vrea să fii iubita lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Dacă întrebi pe oricine, sexul ocazional funcționează dacă ambii parteneri sunt pe aceeași lungime de undă cu privire la relația lor.

Dacă o persoană crede că există șansa ca lucrurile să devină serioasă, iar cealaltă persoană este implicată doar pentru sex, se va produce o deconectare uriașă care va distruge în cele din urmă dinamica.

În loc să simți că contezi, cel puțin într-o anumită privință, simți că tot ceea ce ești pentru cealaltă persoană este un corp pe care îl poate folosi oricând dorește.

Din fericire, există și alte modalități de a afla ce își dorește cu adevărat de la relație!

Limbajul corpului, toate acele lucruri subtile și inconștiente pe care le face în prezența ta, îl face mult mai ușor de citit pe el și intențiile lui cu tine.

Desigur, toate semnele zodiacale sunt diferite, ceea ce înseamnă că comportamenul unui semn ar putea fi opusul unui alt semn. Și, dacă ți-ai citit vreodată horoscopul, știi că acest lucru este cu siguranță adevărat.

Te iubește sau te folosește? Află răspunsul mai jos!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro