Horoscopul de weekend: Decizii tranșante pe plan amoros pentru Tauri

Astrologie / 07.06.2024

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Sfârșitul de săptămână va fi mai agitat decât de obicei și din această cauză, trebuie să fii atent/ă în mai multe direcții simultan. Dacă te vei simți cumva depășit/ă, nu ezita să ceri sprijin la colegi ori la rude/prieteni! Chiar nu trebuie să duci toată presiunea pe umerii tăi!

Taur


Ești extrem de supărat/ă pe atitudinea partenerului tău și obiectiv vorbind, ai toate motivele să îți exprimi nemulțumirea! Dacă cel de lângă tine s-a transformat enorm și nu mai este cel pe care îl știai, nu te sfii să iei o decizie tranșantă! Mai bine suferi puțin acum, decât să te chinui o viață întreagă!

Gemeni


Weekendul acesta se anunță a fi extrem de distractiv pentru tine și familie. Din fericire, vei găsi câteva activități extrem de interesante și vei reuși să readuci zâmbetul pe buzele rudelor tale! Ține-o tot așa!

Rac


Vei fi supus/ă în aceste două zile unui veritabil interogatoriu din partea jumătății tale. Dacă ești convins/ă că nu ai făcut nimic greșit, încearcă să îți impui punctul de vedere! Totuși, nu exagera cu justificările pentru că făcând acest lucru, transmiți că ești în realitate vinovat/ă de lucrul de care ești acuzat/ă!

Leu


Dacă sâmbătă o să primești vizita unei persoane dragi, e firesc să depui tot efortul pentru a fi o gazdă excelentă. Nu te îngrijora dacă vei rata anumite activități planificate, o să poți recupera duminică!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro