Fecioară


Trebuie să fii mai relaxat/ă mai ales atunci când vine vorba de partenerul tău! Acesta ți-a dovedit maximă fidelitate și dacă și-ar fi dorit să îți facă vreun rău, o făcea până acum, mai ales că nu a dus lipsă de ocazii!

Balanță


Un coleg care îți este și foarte bun prieten te va ajuta astăzi într-o problemă mai delicată. De aceea, nu ezita să apelezi la serviciile sale! Împreună faceți o echipă imbatabilă și reușiți să faceți față cu brio tuturor provocărilor, atât la job cât și în afara lui!


Citește și: Horoscop 6 februarie: Multe tensiuni pe toate planurile. Care sunt zodiile care vor ceda

Scorpion


Trebuie să elimini cumva energia negativă și furia pe care le-ai acumulat! Pe cât posibil, fă-o fără a răni pe cineva! Dacă vrei puțin dinamism și o ieșire din tipare, caută pe undeva, dacă există prin zona ta, o "anger room"!

Săgetător


Vei porni astăzi un nou drum care se anunță a fi lung și anevoios. Cu toate acestea, ești plin/ă de optimism și speranță, astfel că ai toate șansele să reușești un lucru măreț. Ține-o tot așa și nu permite nimănui să te transforme!


Capricorn


Trebuie să îți urmezi hobby-urile și pasiunile! Chiar dacă acest lucru presupune o cheltuială suplimentară din partea ta, meriți acest minim răsfăț! Altfel, viața ta va deveni mai anostă și treptat vei fi acaparat/ă de rutină!

Vărsător


Chiar dacă vei începe ziua cu dreptul, treptat o să îți pierzi din energie, iar seara te va găsi epuizat/ă. De aceea, rezolvă lucrurile mai importante până în prânz!

Pești


O întrevedere cu o persoană specială te va ține ocupat/ă astăzi. De aceea, o să existe câteva nemulțumiri, mai ales din rândul familiei tale. Fă tot ce poți ca să le readuci zâmbetul pe buze!Vezi și: 
Horoscop 6 februarie: Multe tensiuni pe toate planurile. Care sunt zodiile care vor ceda
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro