Fecioară


După o perioadă extrem de facilă, astăzi o să primești extrem de multe sarcini la locul de muncă. În plus, nu te simți deloc bine și acuzi dureri de cap ori abdominale. Tratează-ți mai întâi afecțiunile și abia apoi concentrează-te pe ce ai de rezolvat!

Balanță


Ziua aceasta va fi un roller-coaster emoțional pentru tine. De dimineață te vei trezi cu fața la cearșaf și îți va părea că totul e pe dos. Din această cauză, te vei răsti la persoane nevinovate și vei oferi răspunsuri tăioase. În schimb, seara vei fi total schimbat/ă, mult mai amabil/ă și agreabil/ă!

Scorpion


Încearcă să îți pregătești din timp sarcinile la locul de muncă! Ai această posibilitate, de a anticipa anumite mișcări și dacă o vei folosi în avantajul tău, vei avea doar de câștigat! Superiorii tăi sunt cu ochii pe tine astăzi așa că încearcă să fii la cel mai bun nivel al tău!

Săgetător


Ai mâncat foarte mult în ultima perioadă, fără să faci măcar un minim de mișcare. Drept urmare, kilogramele încep să apară iar asta te afectează destul de mult la nivel mental. Trebuie să te lupți cu instinctul și să urmezi sfaturile unui nutriționist! Chiar nu mai poți merge în aceeași direcție!

Capricorn


Dimineața vei primi o înștiințare sau o adresă oficială din partea unei instituții. Din păcate, nu e vorba de o veste prea bună ci mai degrabă de o somație, ori de o citație. Dacă e cazul, apelează la serviciile unui avocat specializat!

Vărsător


Vremea îți pune bețe în roate în ultima perioadă și pare că interferează cu planurile tale. Totuși, nu te întrista prea tare, o să ai ocazia să îți pui în aplicare proiectul, cât de curând!

Pești


Dacă ești implicat/ă într-o relație îndelungată, e firesc să mai apară certuri. Totuși, nu e normal ca doar unul dintre voi să cedeze, iar celălalt să adopte o atitudine ușor violentă! E clar, aveți amândoi aceleași drepturi și obligații, fără diferențe!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro