Fecioară


În prima jumătate a acestei zile, o să primești multe telefoane legate de o situație pe care trebuie să o întocmești sau pe care ai realizat-o. Sigur, vor exista câteva semne de întrebare, e firesc! Dar nu trebuie să te pierzi în detalii și să consumi mult timp cu fiecare persoană în parte asigurându-te că au înțeles ceea ce vrei să transmiți!

Balanță


Nu ai foarte mult timp la dispoziție și s-ar putea că din această cauză să sari anumite etape pe care nu le consideri importante. Rămâi concentrat/ă pe ceea ce ai de făcut și lasă timpul să decidă pentru tine! De cele mai multe ori, e mai bine să acționezi cu calm, fără pripă!


Scorpion


Ești pregătit/ă să faci o achiziție importantă astăzi, dar cu toate acestea, te gândești chiar și în ultimul ceas la toate problemele care pot apărea! Nu-i nimic rău în a fi precaut/ă, dar dacă permanent vei amâna momentul de acțiune, o să ratezi câteva oportunități rare!

Săgetător


Bucură-te de vremea de afară și încearcă să găsești aspecte pozitive în orice situație! Altfel, vei fi permanent posomorât/ă și vei ajunge să fii evitat/ă de toată lumea!

Capricorn


Te bucuri de o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere, dar excelezi cu adevărat sub aspect profesional. Pare că ajungi instantaneu la rezultatul dorit fără a depune efort, și datorită acestui lucru, stârnești admirație printre colegi și reușești să obții respectul șefilor!

Vărsător


Un coleg mai apropiat îți va face o propunere astăzi, care se anunță a fi extrem de avantajoasă pentru tine. Poate fi vorba de o idee de petrecere a timpului liber sau de ce nu, de o sugestie de achiziție! Ascultă-i sfaturile!


Pești


Dacă de dimineață te vei simți slăbit/ă, după masa de prânz starea ta se va îmbunătăți considerabil și vei reuși să duci la bun sfârșit orice inițiativă vei avea. Așadar, pentru a evita surprizele neplăcute, planifică pentru această perioadă a zilei întâlnirile cu adevărat importante!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro