Compatibilitatea astrologică pentru toate semnele zodiacale

Ne intersectăm calea vieții cu mulți oameni, dar nu toți rămân în viața noastră pentru totdeauna. Unele lucruri și unele relații, pur și simplu nu sunt menite să dureze!

Am auzit cu toții pe cineva spunând "pur și simplu astrele nu s-au aliniat pentru noi" cel puțin o dată în viața noastră. Ei bine, acesta este de fapt întregul mister din spatele compatibilității astrologice: când și de ce astrele se aliniază sau nu se aliniază pentru unii oameni.

Ramura astrologiei numită sinastrie (sau astrologie de compatibilitate) se ocupă de relații. Aceasta implică compararea hărților natale a două persoane pentru a determina și prognoza cât de bine se vor înțelege într-o relație.

Astrologii desenează o diagramă compusă în care, practic, compară hărțile natale ale ambelor părți și găsesc cele mai mari diferențe ale acestora, precum și punctele comune.

Poate arăta cuplului dacă se potrivește sau nu. De asemenea, poate fi îndrumarea lor pentru lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățească și la care trebuie să lucreze pentru ca lucrurile să funcționeze și să reziste între ele.

Compatibilitatea astrologică pentru toate semnele zodiacale:

 

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro