Specialitati a la Bianca Brad
Reţete · Sfaturi / De Marta Usurelu, 18.09.2002

Desi programul incarcat ii ofera posibilitatea sa ajunga destul de rar in bucatarie, actritei Bianca Brad ii place foarte mult sa gateasca. Iar atunci cand o face, cauta sa prepare specialitatile sale preferate, mancaruri cat mai scazute caloric.

"Imi place mult susanul si am incercat sa-l introduc in cat mai multe mancaruri. Pentru ca, in general, sunt limitata de timp, prepar minuturi, mancaruri care se fac cat mai rapid. Iar ceea ce-mi iese foarte bine si pe deasupra arata excelent in farfurie, sunt aripioare de pui cu susan", ne-a declarat actrita.


Reteta nu este complicata si este la indemana oricarui amator: "Prajesc aripioarele in foarte putin ulei. Folosesc doar ulei de masline, pe care il recomand cu placere. In primul rand, prin consumarea lui, grasimile nu se asimileaza, iar in al doilea rand este si mult mai bun, datorita valorii sale nutritive. Inainte sa le pun in tigaie, ung fiecare aripioara cu putin ulei si o trec prin susan. Urmeaza apoi procedeul clasic de prajire, intocmai ca la puiul normal, si masa este gata. Aripioarele se servesc calde, cu salata verde. Sunt minunate", spune Bianca, completand ca, pentru cei la care felul doi este imperativ, pastele preparate "inteligent" pot fi consumate fara grija in lupta contra kilogramelor.


"Tot secretul, atunci cand se gatesc paste, este sosul. Putini stiu ca in functie de el pastele pot ingrasa sau nu", precizeaza Bianca. Pastele se fierb, se scurg de apa si se trec printr-o lingura de unt. Nu mai mult. Separat, se caleste ceapa care se amesteca apoi cu pastele.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro