Cartofi copti pe gratar
Reţete · Retete vegetariene / 30.04.2009

Ingrediente si cantitati: 2 cartofi rosii de dimensiuni medii, curatati si taiati pe jumatate, 2 cartofi noi de dimensiuni medii, curatati si taiati pe jumatate, 2 cartofi dulci de dimensiuni medii, curatati si taiati pe jumatate, 1 lingura ulei de masline, 3/4 lingurita sare, 1/2 lingurita pudra de usturoi, 1/4 lingurita piper negru, macinat...

Ingrediente si cantitati:


2 cartofi rosii de dimensiuni medii, curatati si taiati pe jumatate
2 cartofi noi de dimensiuni medii, curatati si taiati pe jumatate
2 cartofi dulci de dimensiuni medii, curatati si taiati pe jumatate
1 lingura ulei de masline
3/4 lingurita sare
1/2 lingurita pudra de usturoi
1/4 lingurita piper negru, macinat

Mod de preparare:


1. Unge cartofii cu uleiul de masline.
2. Asaza cartofii pe mijlocul gratarului, cu partea taiata in jos. Lasa-i la copt timp de 28-30 de minute sau pana cand se inmoaie - este necesar sa ii intorci pe cealalta parte o singura data.

3. Intr-un bol mic, amesteca sarea, pudra de usturoi si piperul macinat - presara apoi acest amestec peste cartofii copti la gratar.

Se obtin 6 portii.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro