Petrecerea continua cu noi prajituri delicioase, cremoase, aromate, care nu vor lasa indiferent pe niciunul dintre invitati. Fii creativa si adauga condimente dulci, esente parfumate si decoreaza prajiturile, pentru a le conferi o nota personala. Orneaza prajiturile cu frisca, crema de fructe, ciocolata topita, bomboane colorate, sau presara fulgi de ciocolata, feliute subtiri de migdale si fulgi din nuca de cocos.  Poti pune deasupra bucatele de fructe caramelizate, pentru un aspect apetisant. Prajiturile tale vor avea un succes deosebit la masa festiva de Revelion!
  Crema de portocale rosii   Crema de piersici si coniac   Prajitura cu mere si cafea   Spuma de ciocolata cu migdale   Capsune in ciocolata   Spuma de branza cu dulceata   Prajitura italiana cu struguri negri                                                                                                                                                                          Un articol de Claudia Ariton
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro