Spaghete condimentate cu ketchup
Reţete · Paste / 04.06.2004

Reteta de mai jos se poate face cat de iute doriti, dar trebuie sa retineti ca rosiile se gatesc foarte repede si retin gustul iute din condimente. Se serveste ca orice fel de pasta fainoasa.

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi, tocati
800g rosii din conserva sau proaspete
3/4 lingurita ardei iute tocat sau ardei rosu in tub (unguresc)
2 linguri vin rosu sec
300g spaghete
sare de mare si piper pentru gust
4 frunze de busuioc taiate

Mod de preparare:

1. Se pune apa la fiert pentru spaghete.


2. Se pune uleiul intr-o tigaie adanca, se da la foc potrivit si se inabuseste usturoiul.

3. Se da la foc mare si se adauga rosiile. Cand compozitia fierbe, se mai lasa 2-3 minute. Se reduce focul si se adauga ardeiul iute, vinul si se lasa sa fiarba la foc mic.

4. Intre timp, se pun spaghetele in apa care fiebe.

5. Cand sunt gata fierte, se scurg de apa si se amesteca cu sosul.

6. Se adauga sare de mare si piper dupa gust, se mai lasa pe foc 1 minut si se servesc.

Se obtin 4 portii.
1 portie contine: 395 calorii; 13,1 g proteine; 73,7 carbohidrati; 5,5 g grasimi; 0 mg colesterol; 35 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).


Ultima noutate de la Always Ultra e sistemul Duo Action care are putere mai mare de absorbtie in centrul absorbantului si pe margini, ca tu sa te simti increzatoare si linistita in orice moment al menstruatiei.
Inregistreaza-ti datele de contact pentru a primi 4 mostre gratuit
http://www.eva.ro/always


Subiecte discutate pe forum, despre gastronomie
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro