Paste cu pesmet şi unt
Delicioase, uşor de preparat şi numai bune pentru a-ţi potoli pofta de dulce. În 10 minute e gata desertul după care ai tânjit toată ziua, plus că nu trebuie să-ţi baţi capul cu o listă interminabilă de ingrediente.
Delicioase, uşor de preparat şi numai bune pentru a-ţi potoli pofta de dulce. În 10 minute e gata desertul după care ai tânjit toată ziua, plus că nu trebuie să-ţi baţi capul cu o listă interminabilă de ingrediente.
Ingrediente
- 1 cană de paste penne sau alt tip de paste
- 5 linguri de pesmet
- 2 linguri de unt
- 1 lingură de zahăr nerafinat
- 2 pliculeţe de zahăr vanilat
Mod de preparare
1. Se fierb pastele şi se lasă la scurs
2. Se încinge untul, se adaugă pesmetul şi se lasă la foc mic să se rumenească (3-4 minute) amestecând în continuu
3. La final se presară zahărul nerafinat şi zahărul vanilat
4. Se pun pastele peste pesmet şi se amestecă bine.
Opţional: poţi combina pastele cu puţin magiun, prune uscate/coapte sau nucă măcinată, dacă preferi să fie mai dulci.
Poftă bună!