Spanac cu ouă
Spală spanacul, lasă-l la scurs apoi toacă-l. Pune-l în tigaia cu untul topit şi usturoiul călit niţel. După, adaugă sarea, piperul şi brânză sfărâmată şi mai lasă pe foc aproximativ 5 minute. Spre sfârşit, sparge ouăle deasupra şi amestecă. Ia vasul de pe foc.
Ingredientele sunt pentru 4 porţii.Ingrediente:
500 g de spanac tocat
200 g de brânză (poate fi şi telemea desărată)
3 ouă
1 lingură de unt
sare
piper
usturoi
Preparare:
Spală spanacul, lasă-l la scurs apoi toacă-l. Pune-l în tigaia cu untul topit şi usturoiul călit niţel. După 10 minute, adaugă sarea, piperul şi brânză sfărâmată şi mai lasă pe foc aproximativ 5 minute. Spre sfârşit, sparge ouăle deasupra şi amestecă. Ia vasul de pe foc.Poftă bună!