Inghetata de capsuni
Pentru a prepara inghetata de capsuni ai nevoie de:2 cani de cuburi de gheata2 cani de nuci caju inmuiate peste noapte in apa400 grame de capsune1/2 cana sirop de agave sau miere de albine (siropul de agave il gasesti in supermarketuri)1 lingurita ulei de cocos (il gasesti in supermarketurile mari si la magazinele naturiste online)Pune toate ingredientele in blender si amesteca-le pana capata o consistenta cremoasa.
Se toarna compozitia intr-un recipient inchis si se introduce in congelator.
Poti sa urmaresti intreg procesul de preparare in filmul de mai jos
Inghetata cu nuca de cocos
Daca iti place nuca de cocos, poti sa prepari o inghetata delicioasa, avand nevoie de:
1/2 cana ulei de cocos1/2 cana fulgi de cocos (poti sa pui si miez de nuca de cocos crud)1/4 cana miere de albine sau sirop de agave1 cana nuci caju1 cana apa platacapsuni pentru ornatpudra de orz verde (optional, daca vrei sa faci si inghetata verde ca sa combini culorile). Vei obtine o aroma de ceai verde care este delicioasa.
Se amesteca toate ingredientele in blender, se toarna intr-un bol, se acopera si se introduce in congelator. Bineinteles, poti sa optezi pentru alte solutii de a colora inghetata, adaugand diverse fructe.
Urmareste procesul de preparare in filmul de mai jos:
Comentarii (0)