Rafaello cu bucăţi de ciocolată şi nucă de cocos
Reţete · Desert / De Ioana Maroşan, 10.12.2010

Dacă ai rămas în pană de idei, iată o reţetă simplă, rapidă, fără foc şi pe gustul întregii familii. Şi dacă mai pui la socoteală bucăţile de ciocolată, ai obţinut desertul perfect. Deja ţi-e poftă, nu-i aşa?

Dacă ai rămas în pană de idei, iată o reţetă simplă, rapidă, fără foc şi pe gustul întregii familii. Şi dacă mai pui la socoteală bucăţile de ciocolată, ai obţinut desertul perfect. Deja ţi-e poftă, nu-i aşa?

 

Ingrediente

1 cană nucă şi migdale măcinate
1/2 cană nucă de cocos
1/2 cană curmale
bucăţi de ciocolată neagră
2 linguri cacao pudră

1/2 avocado bine copt

1 linguriţă esenţă de rom (opţional)

Se amestecă toate ingredientele în robotul de bucătărie, se fac biluţe şi se dau prin fulgi de nucă de cocos. Ca să diversifici şi să ai mai multe culori, le poţi rostogoli prin fistic crud măcinat, cacao pudră sau ciocolată neagră mărunţită.

Poftă bună!


Credit foto: www.lighthouse-nutrition.com

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro