Alba ca zapada
Reţete · Desert / 28.03.2003

Foile:

2 oua
6 linguri cu lapte
6 linguri cu ulei
6 linguri cu zahar
1lingurita cu amoniac
faina cat cuprinde

Se face o coca potrivit de tare si se imparte in 3 parti. Se unge tava pe dos si se coc pe rand.

Crema:

200 g unt
10 linguri zahar pudra
2 pahare lapte
2 linguri de faina
1/2 zeama lamaie

Mod de preparare:

Intr-un pahar cu lapte rece se dizolva cele 2 linguri cu faina, iar celalalt pahar se pune la fiert. Cand laptele fierbe se adauga restul de lapte amestecat cu faina. Se lasa sa fiarba pana se face ca o ciulama. Se raceste aceasta compozitie peste care se pune zeama de lamaie, apoi untul frecat cu zaharul. Se umplu foile si se dau la rece.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro