Cu o linguriţă goleşte cu atenţie roşia de miez şi încearcă să scoţi tot ce înseamnă lichid din interior.
Ingrediente:
30 de roşii cherry
1/2 de avocado copt
50 g de cremă de brânză
2 linguriţe de pastă de busuioc
1 linguriţă de zeamă de lămâie
verdeţuri proaspete, la alegere
Mod de preparare:
Taie o felie subţire din partea de sus a fiecărei roşii (dacă doresti, taie o felie foarte subţire şi în partea de jos a tomatei, astfel încât acestea să stea în picioare).
Cu o linguriţă goleşte cu atenţie roşia de miez şi încearcă să scoţi tot ce înseamnă lichid din interior.
Într-un bol pisează jumătatea de avocado, adaugă crema de branză, pasta de busuioc şi zeama de lămâie. Pune compoziţia în roşiile cherry. După ce le-ai umplut, poţi adăuga şi căpăcelele de cherry deasupra. Serveşte-ţi musafirii imediat cu roşiile cherry umplute cu pasta de avocado sau pune-le la frigider, dacă prietenii tăi sosesc mai târziu. Presară şi verdeaţă, dacă doreşti.