Pate de ficat cu vin alb
Reţete · Aperitive / 09.08.2010

Te-ai gandit vreodata ca este posibila o astfel de combinatie? Ei bine, iti spunem ca DA. De ce ai nevoie:

Te-ai gandit vreodata ca este posibila o astfel de combinatie? Ei bine, iti spunem ca DA. De ce ai nevoie:

400 g ficatei
2 cepe-marime medie
2 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
ceva ulei
1 canita de cafea cu vin alb

Mod de preparare...

Se taie ceapa si se pune pe foc dupa ce, in prealabil, a fost incins uleiul. In momentul in care ceapa a devenit aurie, se adauga si usturoiul impreuna cu ficateii. Amestecul astfel rezultat se pune la foc rapid si se amesteca destul de des pentru ca se poate afuma. Intre timp se poate condimenta dupa gust, iar in momentul in care a scazut apa se adauga vinul. In continuare se lasa tot la foc rapid si se fierbe pana scade toata apa. La final, procedeul este simplu, amestecul se lasa sa se racoreasca pentru ca mai apoi sa fie amestecat in blender pana devine o pasta omogena.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro