Dovlecel cu brânză şi ou
Pentru astăzi ne-am gândit să-ţi recomandăm o reţetă uşor de făcut, delicioasă, perfectă pentru perioada prin care cu toţii am trecut.
Pentru astăzi ne-am gândit să-ţi recomandăm o reţetă uşor de făcut, delicioasă, perfectă pentru perioada prin care cu toţii am trecut. Uitaţi aşadar de slănină, cârnaţi, tobă sau caltaboş şi începe un regim de viaţă sănătos. Primul pas îl facem noi, dat te aşteptăm şi pe tine să încerci.Ingrediente:
1 ou
1 dovlecel
sare şi piper
şuncă feliată
brânză feliată
roşii
ulei
Mod de preparare:
Dovlecelul se curăţă, se taie rondele fine, pentru ca mai apoi să se săreze şi să se pipereze. În paralel, tai şunca, brânza şi roşiile de mărimea rondelelor de dovlecel. Următorul pas este sa realizez un fel de frigărui din dovlecel, brânză, roţie şi iar dovlecel. Bucatele astfel rezultate se dau prin ou şi se prăjesc în ulei. Se servesc calde, ca aperitiv.