Ardei umpluţi cu ton
Reţete · Aperitive / 16.04.2011

Prietenii tăi şi-au anunţat vizita în acest weekend şi nu ai cu ce să-i serveşti? Îţi venim în ajutor cu o reţetă simplă, dar absolut delicioasă.

Prietenii tăi şi-au anunţat vizita în acest weekend şi nu ai cu ce să-i serveşti? Îţi venim în ajutor cu o reţetă simplă, dar absolut delicioasă.
 

Ingrediente

5 ardei graşi
1 conservă cu ton
2 cartofi fierţi, tăiaţi cubuleţe
1 ceaşcă cu lapte
1/2 cană cu pesmet
1/4 cană cu brânză rasă
1 lingură cu unt
1 lingură cu făină
1/2 lingură piper


Mod de preparare

Pune un vas cu apă şi puţină sare la fiert după care adaugă ardeii curăţati de seminţe. Lasă-i la fiert 2-3 minute.
Scurge tonul de suc şi amestecă-l cu cartofii.

Topeşte untul într-o tigaie. Adaugă făina, sarea şi piperul. Amestecă până devine o pastă şi toarnă, puţin câte puţin, laptele. Continuă să amesteci până se omogenizează şi îndepărtează de pe foc.
Amestecă cele două paste obţinute şi foloseşte-le pentru a umple ardeii. Acoperă-i cu pesmet şi brânză rasă şi pune-i la cuptor pentru 15-20 de minute.

Poftă bună!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro