9
Victoria Beckham s-a tuns în mașină, în drum spre gala People's Choice Awards
Frumuseţe · Stiri / 14.11.2018

Victoria Beckham este o vedetă perfecționistă, iar vârfurile de păr despicate sunt inacceptabile pentru creatoarea de modă din Marea Britanie.

Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu al galei People's Choice Awards, desfășurat duminică în Santa Monica, Los Angeles, și a avut ca de fiecare dată un look impecabil.

Soția lui David Beckham a purtat un costum alb format din pantaloni și sacou, în asociere cu o bluză de tip furou, cu dantelă, piese din colecția sa. Dar în ciuda aspectului său fără cusur, Victoria a avut parte de ceva emoții înainte de evenimentul de pe covorul roșu. 

Victoria a postat pe Instagram Stories un filmuleț în care apare în mașină, în drum spre Gala People's Choice Awards, în timp ce hairstilistul Ken Paves o tunde. Starul britanic nu a fost deloc încântat de situație. Tunsoarea riscantă din mașină a fost necesară pentru că stilistul său a întârziat. 

"Acum ne coafăm, ne machiem în mașină și ne tundem rapid", a spus Victoria în filmarea postată. "De ce facem asta, Ken? A întârziat cineva azi? A întârziat cineva, Ken? Din această cauză ne pregătim efectiv în mașină?".

"Eu nu întârzii niciodată", a răspuns Ken Paves, deși chiar întârziase, potrivit allure.com. 

Victoria a fost nevoită astfel să se pregătească în mașină pentru evenimentul de pe covorul roșu la care a participat. În timp ce se îndreptau spre destinație, hairstilistul a făcut câteva retușuri și i-a tăiat Victoriei vârfurile. 

Înainte a posta filmulețul în care se tunde în mașină, Victoria Beckham a postat întregul proces prin care s-a pregătit pentru eveniment, de la aterizarea în Los Angeles, realizarea machiajului, dar și a manichiurii, realizată de către nail-artistul celebrităților, Tom Bachik.

Chiar dacă retușurile de ultim moment au fost făcute în mers, fosta membră Spice Girls a arătat impecabil pe covorul roșu. Evenimentul a fost cu atât mai important pentru Victoria pentru că a primit trofeul Fashion Icon Award 2018. În timpul discursului, starul a făcut o referire subtilă la trupa Spice Girls, care se va reuni anul viitor fără ea, pentru un turneu în Marea Britanie.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro