25
Cate Blanchett și-a schimbat radical look-ul. Cum arată actrița în prezent
Frumuseţe · Stiri / 12.02.2019

Una dintre cele mai cunoscute blonde din industria filmului nu mai este blondă.

Actrița Cate Blanchett și-a făcut apariția pe covorul roșu la Gala Premiilor BAFTA 2019 cu un nou look. Cate și-a schimbat culoarea părului, optând pentru o nuanță mult mai închisă, fiind dificil de recunoscut.

Într-o rochie Christopher Kane decorată cu cristale colorate masive în zona pieptului, actrița a arătat spectaculos pe covorul roșu. Iar părul într-o nuanță de castaniu închis i-a completat perfect look-ul.

Vedeta și-a coafat părul simplu, cu o cărare pe o parte. Schimbarea de culoare a fost realizată de Nicola Clarke, la salonul John Frieda din Londra. Nicola este coloristul lui Cate de foarte mulți ani, fiind responsabilă de tonurile de blond pe care actrița le-a purtat de-a lungul anilor.

Morag Ross, makeup artistul lui Cate, a declarat că noua culoare de păr purtată de actriță a fost realizată pentru rolul pe care aceasta îl interpretează într-o piesă la Teatrul Național din Londra. Makeup artistul a sugerat că transformarea este una temporară.

Nu este pentru prima dată când vedeta face o schimbare radicală de look pentru un rol. În 2000, Cate s-a ras pe cap pentru a intra în pielea unui personaj.

De-a lungul anilor, vedeta a încercat diverse variante de blond, de la blond căpșună până la tonuri foarte deschise de blond crem.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro