6
7 vedete despre care nimeni nu știa că sunt pistruiate. Selfie-urile fără machiaj le-au dat de gol
Frumuseţe · Stiri / 11.08.2019

Până nu demult, pistruii erau considerați adevărate defecte, pete inestetice pe piele care trebuiau ascunse sub un strat consistent de fond de ten.

Toate acestea s-au schimbat în ultimii ani, când femeile au învățat să-și accepte pistruii și chiar să se mândrească cu ei. Meghan Markle, soția Prințului Harry și actuala Ducesă de Sussex a amplificat acest trend. Fosta actriță a ales un machiaj de nuntă cu aspect natural, care să-i pună pistruii în evidență, în loc să-i ascundă.

Astfel că pistruii au devenit o adevărată obsesie pentru vedete și oameni de rând. Cei care au pistrui în mod natural îi pun în evidență, iar cei care nu au îi desenează folosind creion pentru sprâncene. O variantă dusă la extrem este cea a pistruilor tatuați pe piele, un trend care a luat amploare.

Odată cu această nouă obsesie pentru pistrui am descoperit că unele vedete sunt pistruiate, deși s-au străduit de-a lungul anilor să ascundă acest lucru. Selfie-urile fără machiaj postate de celebrități pe Instagram ne arată că unele dintre ele au avut întotdeauna pistrui, dar sunt puțini cei care știau acest lucru.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro