Roxana Ciuhulescu s-a dat pe mâna medicului Vitalie Stan
Frumuseţe / 31.03.2015

Clinicile de înfrumuseţare sunt luate cu asalt de femei în apropierea sărbătorilor. Majoritatea femeilor vor să arate bine în această perioadă, aşa că îşi fac din timp programări la medici esteticieni. Roxana Ciuhulescu a simţit şi ea nevoia unei schimbări şi l-a vizitat pe medicul Vitalie Stan.

Face foarte mult sport, are grijă ce mănâncă însă este conştientă că medicina estetică nu se poate înlocui cu nimic. Roxana Ciuhulescu arată foarte bine, însă câteva riduri de pe frunte şi de la nas au deranjat-o şi a venit la medic pentru a le corecta.

„Oricat de multă grijă aş avea de mine, şi la acest capitol sunt foarte atentă. Fie că e vorba de odihnă, de sport, de alimentaţie corectă, măşti şi tratamente cosmetice, de la o anumită vârstă aceste lucruri nu au mare efect. Botoxul nu e operaţie, e chirugie fără bisturiu, e o chestie temporară, care arată bine şi care îndreaptă ridurile. Deşi am, intrat în clinică să vorbesc cu cel mai bun doctor ortoped din Europa, l-am întâlnit pe Vitalie Stan, care-mi este prieten, avem o pasiune comună, şi anumea competiţiile offroad. Vitalie e cel mai bun medic estetician din România şi am avut încredere să mă las pe mâna lui”
, a spus Roxana Ciuhulescu.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro